Očakával som, že to bude lepšie. Po dva a pol roku vegánskej (WFPB) stravy som mal dnes nasledujúce hodnoty:

Testosterón celkový 12,37 7,96 – 27,3      nmoll-1
Estradiol ??? 0 – 181      pmoll-1
Vitamín D ???? nad 75      nmoll-1
CHOLESTEROL 6,12 3,20 – 5,17      mmoll-1
HDL 1,24 1,00 – 2,00      mmoll-1
LDL merané 3,34 1,00 – 3,00      mmoll-1
TRIACYLGLYCEROLY 2,94 0,40 – 1,7      mmoll-1
Fosfolipidy 2,82 <3,0      mmoll-1
Glukóza 4,6 <5,6      mmoll-1
HOMA-IR 0,77 <3