Včera som bol na odberoch. Bolo to pre mňa veľké sklamanie. Dúfal som, že po roku a pol prísnej diéty budú výsledky lepšie.

Opäť je to len výber hodnôt. Zvyšok krvného obrazu bol v poriadku.
Tlak mám 128/82.
Kľudový tep 48.

CHOLESTEROL 5,14 2,90 – 5,00      mmoll-1
HDL 0,93 0,90 – 1,45      mmoll-1
LDL merané 3,49 0,26 – 2,60      mmoll-1
TRIACYLGLYCEROLY 2,75 0,10 – 1,7      mmoll-1
VLDL chol. výp. 1,25 0,27 – 0,99   mmoll-1
Leukocyty 4,30 3,80 – 10,60 x10^9/1